Artikel Marketing 101

Ved nu har du sikkert haft nogen fortælle dig, at artikel marketing er en fantastisk måde at fremme din nye hjemmeside. Men hvad er artiklen mapper søger at godkende udgivelsen af dine artikler?

Som ejer af to artiklen mapper (Links er i sidefoden) jeg kan fortælle dig hvad jeg leder efter, når jeg gennemgå artiklerne sendt til min artikel mapper.

Først og fremmest, Vær sikker på, at du indsender oprindelige indhold, som du ejer. Det er helt fint at ansætte et spøgelse forfatter, men sørg for, at når du betale nogen til at skrive dine artikler, at de er unikke, og at du egen komplet ophavsretten til artiklen. Hvis de sælger den samme artikel til hundredvis af mennesker vil jeg ikke have det sendt til min artikel mapper.

OPRINDELIGE er nøgleordet, som du skal placere forsiden af dit sind. Der er tonsvis af steder og stykker af software derude i dag, er skrabning indhold og derefter bruge ord udskiftning på en anden ‘s artikel. Lad mig sige det ligeud. Det er plagiat. Det er stjæle. Enhver god copyright advokat vil sagsøge dig og vinde, hvis du bruger disse metoder til at generere artikler.

Du skal faktisk producerer originalt indhold til at blive en succes i artiklen markedsføring. Periode.

En anden stor no-no i min bog er ‘klippe og indsætte’ artikler. Ikke Send artikler, der er bare klippe og indsat fra en anden kilde. Jeg får indlæg hele tiden, der naturligvis tages fra wiki-websteder, ordbøger og professionel ordlister, og disse artikler er nægtet straks. Hver eneste dag nogen sender en artikel til mig, der indeholder en “Ordliste” for et bestemt emne. Giv mig en pause. Skal du indsende en faktiske artiklen.

Igen, producere og indsende oprindelige indhold. Periode.

Forsøg ikke at være luskede med dine artikler. Dette omfatter skrive artikler med titlen ‘Min artikel, Del7’, i håb om at surferen vil komme til dit websted på udkig efter resten af historien. Jeg Nu slette alle ‘serier’ med titlen artikler, medmindre hele serien er blevet sendt til mig på en gang. Jeg har ligefrem oprettet en særlig kategori for serie artikler.

Din titel er vigtig. Ligesom en avisoverskrift vil du hurtigt fange læserens opmærksomhed. Være korte og koncise. Være opsigtsvækkende! Være kreativ! Hvis du har en mile lange kedelige stk. for en titel som “den tekniske formulering af Router Design som udpeget af Cisco i deres Corporate Interoffice Memorandum Circa September 2004” eller nogle andre lange volapyk, jeg vil slette den. Titel din artikel med noget, der vil faktisk få dem til at læse den. De har faktisk at læse artiklen til dit link tilbage at drive trafik til dit websted. Plus andre webmastere vil ikke genoptrykke din artikel, hvis du ikke holde det kort og sød.

Der er meget, meget mere, kan du overveje når markedsføring dine artikler, men disse er grundlæggende. Hvis du gerne vil lære mere om etiske artiklen markedsføring har jeg setup et forum hvor webmastere drøfter artikel marketing og meget mere. Du er mere end velkommen til at slutte op og hoppe ret i:

Til slut, hvis du får noget overhovedet fra denne artikel, så lad det være etik. Noget du gør i erhvervslivet bør være moralsk og etisk. Det er dig, der har til at klare dig selv i spejlet hver morgen. Det er dig, der skal se dine børn i øjnene. Uetisk markedsføring af enhver type kan afbetale på kort sigt, men i sidste ende vil dræbe din online-forretning i det lange løb. Bo etiske og oprette oprindelige salgsfremmende indhold. Det vil tage dig til toppen.

Indtil næste gang,

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *