Breweriana har på kunst auktioner

Min svigerfar er meget interesse for øl kunst. Breweriana har er det særlige navn for øl relateret artefakter. Jeg har været at se for specielle stykker til at tilføje til hans samling på kunst auktioner jeg har været til stede.

Den første Breweriana har stykke, som jeg erhvervede for min svigerfar var en 1940s Lone Star Beer tegn. Han var så tilfreds med denne finde på kunstauktion at han bad mig om at holde finde ham interessant stykker af øl historie. Jeg tror, at finde Breweriana har på kunst auktioner er absolut en kommentar til dagens samfund.

Jeg fandt en anden virkelig gamle stykke Breweriana har på den næste kunstauktion jeg deltog. Det var et andet tegn, og det var fra 1930s for Ziegler øl. Jeg var på en kunstauktion i Wisconsin og måtte skibet tegnet til min svigerfar af fragt.

Min søgen efter Breweriana har taget mig til nogle kunst auktioner, som jeg ikke ville har normalt deltaget og jeg har mødt mennesker, som jeg normalt ikke møder. Jeg kom ind i en budkrig med en Cajun mand over et Jax Beer tegn fra 1930s. Auktionarius sagde, at det var et stykke af New Orleans historie.

Cajun overbyde mig ved enhver lejlighed. Jeg havde en grænse, der er blevet indstillet af min svigerfar og vi tættere på det når han endelig stoppede budgivning. Jeg vandt stykke af Breweriana har på kunstauktion for otte hundrede dollars.

Porcelæn Breweriana har tegn viser på kunst auktioner over hele landet. Jeg fandt en anden en fra 1930s for Supreme øl, der var dobbeltsidet og ovale. Jeg var virkelig glad, da jeg var i stand til at præsentere at en til min svigerfar.

Tin Breweriana har tegn faktisk ikke viser oppe så ofte på kunst auktioner. Jeg følte mig så heldig, da jeg fandt en fra 1930s for Washington øl. De keramiske Breweriana har tegn er meget mere almindeligt.

Efter min første par køb af Breweriana har for min svigerfar besluttede han at sin smag virkelig kørte til varer fra 1930s og 1940-erne. Jeg har prøvet at holde dette i tankerne, når jeg finder nye erhvervelser.

Jeg holde normalt sig væk fra neon eller lysende Breweriana har. Jeg tror bare ikke det passer ind i følelsen af min far-in-law’s samling. Den antikke fornemmelsen af alt er rart. Han har taget op øl at gøre som en hobby, da hans kone gik bort, så det ikke er et langt spring til øl kunst indsamling.

Tegnet Goetz Country Club øl, som jeg vandt på en kunstauktion i Indiana blev lidt mere tilhugget end de andre stykker, jeg har fået. Jeg var opsat på at vinde dette tegn, fordi Goetz var min far-in-law’s mors pigenavn. Han var så tilfreds med denne gamle stykke Breweriana har på grund af navnet på det at det øjeblikkeligt blev kernen i hans samling.

Jeg fandt to stykker af pap Breweriana har på en kunstauktion i Ohio. Jeg besluttede, at de skulle sælge så billigt at jeg kunne købe dem og ramme dem for samlingen. Jeg er glad for jeg gik til at kunstauktion.

Jeg vandt et tegn for fløjl øl og en anden til Stratford øl. De begge var fra 1930s og de var mere farverige end tin Breweriana har tegn på, at jeg havde købt på andre kunst auktioner. Framer at jeg brugte indrammet begge stykker for halvtreds dollars.

På kunstauktion, som jeg deltog i Rochester, New York viste sig for at være meget frugtbart for min far-in-law’s Breweriana har samling. Der var en Standard tør Ale omvendt malede glas tilmelde til auktion. Tegnet havde hængt i en bar indtil i 1960 ‘ erne, da bar lukket ned.

Breweriana har, som jeg købte på en kunstauktion seneste stykke var en oprindelige forbud æra Miller High Life brygge tegn. Den røde og sorte tegn så stor på væg med de andre tegn i samlingen. Min svigerfar planer om at bygge en gammeldags bar i sit hjem, i det mindste den udsmykning er fuldført!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *