fakta du behøver at vide om The hybridbil

Udtrykket “hybrid” betyder, at noget er blandet med sin oprindelige form. Hybrid er en bil, der har både en elektrisk og en gas motoren til at køre den. Men i modsætning til elbiler gårsdagens, hybrid vil genoplade sig selv, derfor ingen grund til at sætte den i en stikkontakt.

Benzinmotorer i disse biler er mindre end i standard køretøjer og hvor de forlader den elektriske motor overtager. Hybrid kan arbejde på blot én af disse motorer, men hybrid ejere vil bruge både for at spare på brændstof.

Hvad er Under kølerhjelmen?

De fleste hybrider bruge benzinmotor primært. Men når mere magt er nødvendig, den elektriske motor spark.

I benzin motor, der er energibesparelser, for eksempel det slukker straks når køretøjet standser. Når du trykker pedalen igen, vender motoren glat tilbage. I mellemtiden, batteriet holder alle dine apparater på–lys, radio og andre nødvendige funktioner.

Fordi benzin motoren nedskæringer og slukkes, er det normalt næsten lydløs. Dette kan forvirre føreren og parkering ledsagere, der måske tror bilen er slukket, men det er faktisk på. Heldigvis er blevet tilføjet en indikator, viser status for motoren.

Fordele

En enorm fordel af hybrid er brændstofbesparelser – det giver op til 60 miles pr. gallon. På grund af de høje udgifter til benzin gør dette hybriden et meget populært valg.

Ikke kun bruger de mindre gas, selv om, de også udleder færre forurenende stoffer i luften. I virkeligheden, er de op til 90% renere end andre køretøjer. Fordi motorerne er små og effektive, reducere de deres samlede emissioner. Dette gør dem miljøvenlige.

Der er mange selskaber tilbyder incitamenter såsom gratis parkering for dem, som drev hybrider.

Plus, den amerikanske regering i at tilbyde attraktive skattemæssige incitamenter for at lokke nye købere, der er på hegnet.

Byggeri

Der er mange forskelle mellem hybrid og konventionelle biler. En er opførelsen af hybrider. Lavet af aluminium og plast, er de let i deres design, hvilket igen gør dem i stand til at blive drevet af mindre, lettere motorer.

Mange ville frygte at det giver mindre beskyttelse end andre biler, men faktum er, de er lige så sikkert. Yderligere styrke er lavet af producenter, der bruger paneler i specialiserede figurer for at styrke styrken af materialet til at modstå virkningen.

Der gør dem?

De 2 store producenter er Honda Motors og Toyota Motor Corporation. De bragte hybrid-køretøjer til USA i 2000. Først var Honda Insight og Toyota Prius. Begge havde stor succes.

Der er nu planer om en sport utility køretøj skal foretages samt fuld størrelse lastbiler gennem hybrid mekanik. Dette vil være meget populært at mange bilister. De hybrider, der er på markedet er vellidt. Med alle de miljømæssige problemer i dag og den høje pris på gas, der er ikke underligt, hvorfor dette er tilfældet.

Den nederste linje er, at hybridbiler effektivt er ved at nedsætte omkostningerne ved kraftoverførsel et køretøj og at holde jorden ren. Hybrid teknologi giver en meget effektiv måde at flytte fra sted til sted.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *