Hvad er LinkShare, og skal jeg bruge det?

Online affiliate marketing er en af de mest effektive, billigste og hurtigste måder at fremme merchandise. Med millioner af mennesker er at få adgang til internettet hver dag, der en stor chance for en købmand at introducere hans produkter og tjenester til et bredere marked, dermed maksimere sine indtægter.

Ligeledes er affiliate marketing en glimrende måde at generere fuld tid indkomst for en hjemme-baserede affiliate marketing. For en person, der er jaded for at gå gennem en opslidende otte timer arbejdsrutine, tilbyder affiliate marketing en stor mulighed for at tjene store uden at bære sig selv-fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

I affiliate marketing, er begge parter fordel da som handlende tjener fra hver vare sælges, marketingmedarbejder ligeledes tjener en Kommission.

Hvis du er interesseret i affiliate marketing, men har svært ved at finde affiliate programmer, datterselskaber eller forhandlere kan du starte ved at kontrollere websteder af forskellige affiliate netværk. Mange affilierede programmer på internettet tilbydes gennem affiliate program netværk, der fungerer som et link mellem de handlende og enkelte datterselskaber.

Blandt de mest populære er LinkShare, det er gennem det, at købmænd og søsterselskaber mødes. LinkShare vedligeholder og administrerer affiliate marketing-programmer for et stort antal handlende med forskellige former for virksomheder, produkter og tjenester. Det har også over 6.000 affiliate site medlemmer i sit netværk. Det gevinster profit fra set-up gebyrer, månedlige konto vedligeholdelsesgebyrer og provisioner.

At deltage i netværk som LinkShare kan være til stor hjælp med at etablere din online marketing forretning. Uanset om du er en handlende eller affiliate marketing, skal du forskning godt på dine partnere for at vælge bedst for dig.

LinkShare giver mulighed for at erhverve adgang til et stort netværk af annoncører (grossister) der tilbyder deres affilierede programmer til udgivere (datterselskaber), der er villige til at reklamere for deres produkter. På samme måde giver det handlende adgang til et stort netværk af datterselskaber, der søger for affiliate marketing muligheder.

LinkShare er især gavnligt for en affiliate i at vælge sine partnere, da han kan finde sine optioner alle på et sted. Det ville være lettere for ham at sammenligne produkter, provisionssatser og andre ydelser givet ved købmanden. Købmanden venter plejer bare på, at interesserede partnere til at melde sig i hans affiliate marketing program, men er i netværket øger sin chance for at fremme sine produkter til et større marked, således, maksimere sit potentiale til at få enorm profit.

For at hjælpe dig med at beslutte, om at bruge store affiliate netværk såsom LinkShare eller ej, lad os prøve at kigge dybere i sit positive og negative sider. Den primære fordel ved LinkShare til dig som en affiliate er bekvemmelighed.

Som tidligere nævnt finde du forskellige stykker af oplysninger om dine valg samtidig alle på et sted, så du sparer tid og indsats søger affiliate programmer eller handlende.

Det er også nemmere at spore din business partner’s resultater gennem månedlige rapporter og udtalelser, samt dets salg og provisionssatser, så du ved om affiliate program er stadig værd at forlænge. Hvis du har tilmeldt til flere affiliate programmer, kan du tjekke alle dine statistikker for hver merchandiser du er tilknyttet ved at logge ind en gang.

LinkShare hjælper dig med at administrere og vedligeholde alle registreringer af dine besøgende click-through og salgstransaktion. Det tager sig af din provision og giver det til dig hver måned i engangsbeløb. Især når du har mere end en købmand partner, ville det være lettere for dig at administrere dine konti og spore din indtjening, når du er tilknyttet gennem et marketing program netværk.

Desuden, alle oplysninger, du får er korrekte og sikret, så du er beskyttet fra alle risikoen du kan støde på. Først og fremmest kan du nyde Linkshares ydelser gratis. Du skal bare gå til deres hjemmeside og registrere din hjemmeside. øjeblikkeligt, får du adgang til en bred vifte af affiliate programmer tilgængelige for dig.

Så hvad er den negative side? Selv om det er faktisk nyttigt til affiliate marketing netværk såsom LinkShare, er der nogle ulemper også.

For en tilbyder købmænd lavere provisioner for partnere, som samarbejder med dem gennem tredjepart program netværk. Dette fordi de stadig nødt til at betale for brug af tjenesten og den teknologi, som LinkShare.

Direkte partnerskab med købmand nedskæringer udgifterne til reklame via nettet og så affiliate har større potentiale til at tjene mere. Derudover er det muligt, at din betaling kan udskydes for en måned eller mere, da programmet netværk vil betale dig kun efter annoncøren eller købmanden har betalt dem.

Skal du bruge LinkShare eller andre netværk? Det afhænger, faktisk. Du kan vælge direkte partnerskab med købmanden, men dette valg er ikke gældende hele tiden. Der er en masse merchandising, der tilbyder deres affiliate program kun gennem affiliate program netværk og dermed, du har intet andet valg end at tilslutte sig netværket at komme ind i affiliate marketing program.

Så du står med “take it or leave det” situation. Men LinkShare og andre program netværk er ikke så ufordelagtige. Efter alt, vil uanset om du tilmelder dig det eller ikke, tjene store afhænge mere din salgsfremmende strategier og vedholdenhed.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *