Kunsten at Display

Hver dag du er omgivet af skærme. Der er så mange typer af displays, nogle der ikke kan engang komme til at tænke på når du tænker på ordet “skærm”.

Mens strolling gennem mall du bombarderet af vinduesudstillinger af den nyeste mode, tilbehør eller skal haves. Når du går ned i enhver by gader, kan du blive tryllebundet af vindue viser, at du passerer. Nogle mennesker underholde selv sig selv af “vindue shopping” eller kontrollering hvad der er udstillet. Der er mennesker, der tjener særlige ture til at se hvad der er udstillet.

Der er den offentlige visning af hengivenhed. Dette har ofte forskellige virkninger på mennesker. Hvis du består af to mennesker kunne gør lige ud i det offentlige forum du have et par af reaktioner. Måske du er vred, væmmes, jaloux, glad for at se to mennesker i kærlighed eller måske du ignorere helt det. Hvis det er tilfældet kunne ikke det have været så meget af en visning i første omgang.

I løbet af ferien ser vi ofte mange typer af lys skærme. De fleste, jeg ville sige, er smagfuld, mens andre er uanstændigt. Jeg har været vidne til en ferie display, der havde hver symbolsk figur vises på hans græsplæne og i hans gård. Det var faktisk ganske skrækkeligt at se på men det er helt sikkert et display, der får en masse opmærksomhed. Det er en god ting, fordi folk giver ham donationer, når de kommer til at se hans ferie display og denne Herre giver det alle til velgørenhed. ‘ Tis den sæson, der giver!

Der er også skærme på telefoner, løbebånd, tv og computer skærme. Disse skærme har forskellige bogstaver til at beskrive dem. For eksempel er der LCD, der er LCD-skærme og der er lysdioder eller lysemitterende dioder. Jeg er ikke sikker på, hvilken en er bedre, men de er begge den foretrukne metode af skærme, tv og elektronik.

Butikker skal købe skærme for at lægge alle deres merchandise. Tænk på en Hallmark butik og deres skærme. De har sikkert glas vise tilfælde og hylder, søde stakit skærme, lykønskningskort displays og udstoppede dyr viser. Der er vinden kime skærme og stearinlys vises. Og selvfølgelig ikke glemme slik viser. Der er ikke en generel merchandise butik rundt, der ville være komplet uden en slik display.

Salg varer er altid udstillet på enderne af hver isle i supermarkeder, forskellige butikker eller isenkræmmere. Det er en tavs kald til forbrugerne siger, “Tjek mig ud, jeg er på salg, og jeg er udstillet. Købe mig, købe mig.”

Vi sætter mennesker, dyr og objekter på skærmen. Enhver museum er et perfekt eksempel på dette. Der er kunstmuseer, akvarier og botaniske haver. Der er cirkus, teatralske skuespil og forsiderne af blade, selv at sætte folk på displayet. Sommetider gerne vi selv sætte os selv på displayet for andre. Mænd og kvinders blade gøre enorme profitter fra mænd og kvinder sætte deres kroppe udstillet. Det samme gælder for Victoria’s Secret. De har gjort enorme profitter fra kvinder sætte deres kroppe og deres lingeri på displayet.

Viser forsøger altid at få os til at købe noget, prøve noget eller være noget. Vinduesudstillinger ønsker os til at købe det hele outfit, løbebånd skærme vil have os til at skubbe os selv at gøre noget vi ikke har opnået før endestykker i butikker vil have os til at bruge flere penge for. Museer og turistattraktioner ønsker os at nyde noget. Hvad enten det er skærme af hengivenhed, tøj, dyr eller ferie lys de er alle kunstværker og nogen har lagt tid og kræfter i at gøre deres visning attraktive.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *